برنامه آموزشی
دوره: دستورالعمل مدیریت برنامه در آموزش و پرورش
ورود

Curriculum

دستورالعمل مدیریت برنامه در آموزش و پرورش

درس ویدیویی

اهمیت ارتباط با ذینفعان

 ارتباط ذینفعان شامل تعامل با افراد، گروه‌ها و سازمان‌های است که منافع خاص دارند یا تحت تأثیر فعالیت‌ها و نتایج یک سازمان غیر دولتی هستند. ارتباط مؤثر با ذینفعان برای ایجاد اعتماد، ارتقاء شفافیت، تضمین موفقیت برنامه‌ها و ابتکارات ضروری است.

4-1-1. ایجاد اعتماد و اعتبار: ارتباطات نقش مهم در ایجاد اعتماد و اعتبار با ذینفعان، از جمله اهدا کنندگان، ذینفعان، شرکا و جامعه به طور کلی دارد. با ارائه اطلاعات به موقع و دقیق در مورد فعالیت‌ها، دستاوردها و چالش‌های خود، سازمان‌های غیر دولتی می‌توانند شفافیت و پاسخگویی را نشان دهند و اعتماد ذینفعان را در کار خود افزایش دهند. ارتباطات شفاف اعتماد و روابط را تقویت می‌کند و منجر به افزایش حمایت و همکاری از سوی ذینفعان می‌شود.

4-1-2. ارتقاء اشتراک و مشارکت: مشارکت ذینفعان در گفت و گوی معنا دار و فرآیندهای تصمیم گیری کلید برای ارتقاء مشارکت است و مشارکت فعال آنها در طرح‌های سازمان‌های غیر دولتی است. سازمان‌های غیر دولتی می‌توانند با درخواست فیدبک، جست و جوی ورودی و مشارکت ذینفعان در طراحی، اجرا و ارزیابی برنامه، آنها را برای مشارکت در دانش، تخصص و منابع خود برای دستیابی به اهداف مشترک توانمند سازند. مشارکت معنا دار حس مالکیت و تعهد ذینفعان را تقویت می‌کند و منجر به نتایج مؤثر و پایدار می‌شود.

 4-1-3. رسیدگی به نگرانی‌ها و مدیریت انتظارات: ارتباطات مؤثر به سازمان‌های غیر دولتی اجازه می‌دهد تا به نگرانی‌های ذینفعان رسیدگی کنند، تصورات غلط را روشن کنند و انتظارات مربوط به برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را مدیریت کنند. با رسیدگی فعالانه به مسائل و ارائه اطلاعات دقیق، سازمان‌های غیر دولتی می‌توانند تعارضات احتمالی را کاهش دهند، اجماع ایجاد کنند و روابط مثبت با سهامداران را حفظ کنند. ارتباط باز و صادقانه به مدیریت انتظارات ذینفعان کمک می‌کند و تضمین می‌کند که آنها درک واقع بینانه از قابلیت‌ها، محدودیت‌ها و تأثیر سازمان غیر دولتی دارند.

4-1-4. حمایت از تغییر و بسیج حمایت: ارتباطات ابزار قدرتمند برای حمایت از تغییر، افزایش آگاهی در مورد مسائل اجتماعی و بسیج حمایت از اصلاحات سیاستی و ابتکارات عدالت اجتماعی است.  سازمان‌های غیر دولتی از کانال‌های ارتباطی مختلف مانند کمپین‌های رسانه‌ای، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و رویدادهای اجتماعی برای تقویت پیام‌های خود، آموزش عمومی و بسیج حمایت برای اهداف خود استفاده می‌کنند. ارتباطات حمایتی مؤثر، آگاهی عمومی را ایجاد کرده، گفتمان عمومی را ایجاد می‌کند و اقدام جمعی را برای رسیدگی به چالش‌های اجتماعی فوری تحریک می‌کند.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).